Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk voeren wij uit voor onze particuliere opdrachtgevers en de opdrachtgevers in de utiliteits- en projectmatige nieuwbouw. Ook werken wij al jaren voor vereniging van eigenaren, woningbouwverenigingen, kerken, scholen en zorginstellingen.

Beschermende functie

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Het binnenschilderwerk heeft een beschermende functie voor uw woning. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw woning beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Bij het koken en douchen ontstaat waterdamp. Maar dit komt ook van condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.

Decorerende functie

Het binnenschilderwerk heeft ook een belangrijke decorerende functie. Hiermee creëert u onder andere een fijne sfeer in uw woning.

Wat kunt u verwachten?

  • Ambachtelijk vakwerk
  • Heldere offertes
  • Controle over de kosten
  • Duidelijke afspraken
  • Uitstekende garantie
  • Een oplossing bij geschillen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.