Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk voeren wij uit voor onze particuliere opdrachtgevers en de opdrachtgevers in de utiliteits- en projectmatige nieuwbouw. Ook werken wij al jaren voor vereniging van eigenaren, woningbouwverenigingen, kerken, scholen en zorginstellingen.

Particulier Onderhoud

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning. Niet alleen knapt uw huis hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Om uw woning goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan schilderbeurt toe is. Als u het onderhoud te lang uitstelt kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw huis!

Volledige schildersbeurt

Wilt u uw woning of pand een nieuwe uitstraling geven? Met een volledige schildersbeurt kunt u dit al realiseren. Een nieuwe kleur kan uw woning of pand een mooie glans geven. Door een foto van uw pand te bewerken kunnen wij u vooraf  al een indruk geven van het eindresultaat. Zo kunt u van te voren met een goed gevoel een nieuwe kleur uitzoeken.

Woningbouw Onderhoud

Verschillende woningbouwverenigingen doen vaak een beroep op ons waarbij diverse complexen met een meerjarenplanning in onderhoud zijn. Naast het schilderwerk houden wij ons ook bezig met houtrotreparaties. Onze schilder houdt contact met bewoners wanneer zij het onderhoud aan hun woning kunnen verwachten. Verenigingen van eigenaren hebben de mogelijkheid om het schilderwerk in een meerjarenplan op te stellen. De bestuurders weten hierdoor exact hoeveel geld er voor het schilderwerk gereserveerd moet worden en in welk jaar er weer een schilder op de stoep staat. Om de kosten van het onderhoud beheersbaar te houden verzorgen wij een lange termijn planning. Hierdoor kan het onderhoud verspreid worden en worden de kosten geminimaliseerd zonder verlies van kwaliteit. Het waarborgt structureel het preventieve onderhoud waardoor een woning of bedrijfspand altijd goed beschermd blijft tegen weersinvloeden.

Woningbouw Nieuwbouw

In samenwerking met diverse opdrachtgevers werken wij het hele jaar door aan verschillende nieuwbouwprojecten. Naast het schilderwerk staan wij ook garant voor de beglazing en de wandafwerking. Bij de start van het bouwproces denken wij mee over de te gebruiken materialen en combineren wij het schilderwerk met het leveren en plaatsen van glas. Om het bouwproces vloeiend te laten verlopen hebben wij veel contact met onze bouwpartners. Op deze manier kunnen alle partijen efficiënt werken en wordt reeds opgeleverd werk niet beschadigd. Als particulier ben je ook bij Pruis Schilderwerken aan het goede adres, want wij verzorgen bovenstaande werkzaamheden ook voor particulieren die een nieuwbouwwoning betrekken.

Utiliteitsbouw

Naast woningen komen ook grotere panden het best tot hun recht met mooi en ambachtelijk schilderwerk. Wij hebben ons vakwerk af mogen leveren bij diverse utiliteitsbouw projecten. Bij ziekenhuizen, rechtbanken, kantoorcomplexen, scholen, sporthallen, woonzorgcomplexen, fabriekshallen en musea zijn wij betrokken geweest bij schilderwerk, glaswerk en de wandafwerking. Bij de start van het bouwproces denken wij mee over de te gebruiken materialen en combineren wij het schilderwerk met het leveren en plaatsen van glas. Om het bouwproces vloeiend te laten verlopen hebben wij veel contact met onze bouwpartners. Op deze manier kunnen alle partijen efficiënt werken en wordt reeds opgeleverd werk niet beschadigd. De hoeveelheid arbeid doet hierbij niets af aan onze doelstelling om altijd ambachtelijk vakwerk af te leveren.

Wat kunt u verwachten?

  • Ambachtelijk vakwerk
  • Heldere offertes
  • Controle over de kosten
  • Duidelijke afspraken
  • Uitstekende garantie
  • Een oplossing bij geschillen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.