Kapotte of lekkende ruit?

Wij vervangen uw ruit

Voor het vervangen van kapotte of lekke ruiten en het installeren van isolatieglas kunt u terecht bij onze glasservice. Is er bij uw winkelpand ingebroken of heeft een harde windvlaag het raam te hard dichtgeslagen? Wat de oorzaak ook is, het gevolg is niet prettig. Een kapotte ruit wilt u het liefst zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Onze glaszetters helpen u daarmee. Zij staan voor u klaar om acuut een ruit te vervangen of een noodruit te plaatsen.

Het kan ook voorkomen dat u uw ruit niet meer goed schoon krijgt of dat er condens tussen zit. De kans is dan groot dat uw ruit lek is. Dat is best vervelend, want de ruit kan er verder nog goed uit zien. Onze glaszetters komen vrijblijvend bij u langs om de ruit te inspecteren en met u mee te denken over een oplossing. Wellicht zit er nog garantie op de ruit waardoor het vervangen een stuk goedkoper is. Onze raamzetters staan graag voor u klaar.

Glasservice

Gespecialiseerd in

Isolatieglas

Naast het vervangen van kapotte en lekke ruiten zijn wij ook gespecialiseerd in het toepassen van isolatieglas. Door isolatieglas te gebruiken maakt u uw gebouw energiezuiniger en verlaagt u uw energielabel (en automatisch uw stookkosten).

Isolatieglas is er in verschillende vormen, met verschillende isolatiewaarden. De verschillende glastypes zijn dubbelglas, hoogrendementsglas en zon- en geluidswerend glas. Om erachter te komen welk glastype bij uw gebouw past, komt onze glaszetter bij u langs. Hij onderzoekt de onderhoudsstaat van de ramen en kozijnen en berekent welk type isolatieglas u het meeste oplevert.

Subsidie voor het

Isoleren van uw gebouw

Bij diverse gemeenten zijn subsidies voor het isoleren van uw pand verkrijgbaar. Iedere gemeente heeft zo zijn eigen regels en voorwaarden op het gebied van isolatieglas subsidies. Informeer daarom bij uw gemeente naar de mogelijkheden.

Werkgebied

Glaszetter & raamzetter

Om u als raamzetter snel van dienst te kunnen zijn, reikt ons werkgebied van de Noord Veluwe tot en met Dronten en Zwolle. Mocht u gebruik willen maken van onze glasservice, maar staat uw pand buiten ons werkgebied? Bel ons gerust. Dan kijken wij welke mogelijkheden er zijn en maakt onze glaszetter zo snel mogelijk een afspraak met u.
Offerte aanvragen