Keurmerk

Keurmerk

Wij zijn een familiebedrijf waar altijd wordt gewerkt aan de dag van morgen. Kwaliteit, veiligheid en talent zijn voor ons belangrijke zaken en daar investeren wij in. Wij beschikken over de volgende certificaten, lidmaatschappen en keurmerk.

VCA

Al geruime tijd beschikken wij over het VCA** 2008/5.1 certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om onze medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Erkend leerbedrijf voor schilders

Door Savantis, het kennisinstituut voor schilders, zijn wij opgenomen in het register voor erkende leerbedrijven. In samenwerking met de Schildersvakschool Zwolle zijn er door het hele jaar verschillende leerlingschilders bij ons  werkzaam. Zij volgen een BBL- of BOL-opleiding en leren bij ons de kneepjes van het vak. Ook zijn er met regelmaat leerlingen van het Nuborgh College uit Elburg bij ons actief om het schildersvak te leren. Zie ook dit artikel en dit artikel over onze samenwerking. Op deze manier willen wij graag onze ambachtelijke kwaliteit van het schilderwerk voor de dag van morgen veilig stellen.

Erkend leerbedrijf voor zakelijke dienstverlening

Door Ecabo zijn wij opgenomen in het register voor erkende leerbedrijven voor MBO-stages. Bij onze afdeling administratie is er altijd een stagiair werkzaam die een BBL- of een BOL-opleiding volgt.

Koninklijke OnderhoudNL

Pruis Schilderwerken is lid van Koninklijke OnderhoudNL. Dit is dé vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven.  Met ruim 2.600 aangesloten bedrijven in 5 marktsegmenten cq. sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland. Door het professioneel onderhoud wordt alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen en vervoeren verduurzaamd en behouden voor de toekomst.