Onderhoudsplan

Onderhoudsplan

Tijdig onderhoud bepaalt de staat van uw schilderwerk en de kosten daarvan op lange termijn. Als u te laat in actie komt, zijn dure reparaties onvermijdelijk. Een slim, preventief en duurzaam onderhoudsplan voorkomt dat u in zo'n situatie terecht komt. Met het Onderhoudsplan bent u verzekerd van ambachtelijk schilderwerk met een blijvende bescherming.

Zekerheid van degelijk en ambachtelijk schilderwerk

Met het Onderhoudsplan kiest u voor de zekerheid van continu beheer en controle van uw schilderwerk. Beschadigingen en oneffenheden worden voor u bijgewerkt. Goed onderhoud voorkomt voortijdige veroudering en dus extra kosten in de toekomst.

Duidelijkheid in de kosten voor de toekomst

U bent voor vijftien jaar verzekerd van gegarandeerd onderhoud aan uw schilderwerk en door de vooraf vastgestelde prijs, beheerst u tevens de kosten. Mochten er werkzaamheden uitgevoerd worden die niet in de offerte zijn vermeld, bespreken wij deze vooraf samen met u. Zo houdt u controle over de kosten.

Geen onnodige houtrotkosten in de toekomst

Doordat uw woning continu is voorzien van goed en degelijk schilderwerk reduceert u de kans op houtrot. Uw woning blijft hierdoor in optimale conditie.

Waardevermeerdering van uw woning

De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig schilderwerk. Het verschil is aanzienlijk meer dan de kosten van professioneel schilderonderhoud.

De vaste en betrouwbare schilder rondom uw woning

Onze medewerkers zijn al jaren verbonden aan het bedrijf. Hier zijn wij erg trots op omdat zij erg waardevol voor ons zijn. Door die jarenlange ervaringen kennen zij ieder plekje van het kozijn dat moeilijk of makkelijk te bereiken is. U treft daarbij iedere keer het vaste en betrouwbare gezicht die uw woning weer in glans brengt.

De volgende werkzaamheden kunnen mee genomen worden in het onderhoudsplan

De 5 voordelen om uw woning te laten schilderen door Pruis Schilderwerken

 1. U ontvangt gratis een vrijblijvende offerte op maat
 2. U heeft 1 contactpersoon vanaf de offerte tot oplevering
 3. Gediplomeerde en vakkundige schilders uit uw buurt schilderen uw woning
 4. Wij gebruiken alleen goede en duurzame materialen
 5. Ontevreden over het schilderwerk? Wij werken het kosteloos bij

Wat kunt u verwachten?

 • Ambachtelijk vakwerk
 • Duidelijke werkwijze
 • Heldere offertes
 • Duidelijke afspraken
 • Controle over de kosten
 • Uitstekende garantie

Graag geven wij u indruk van onze werkzaamheden, projecten en referenties. Op onze projecten laten wij zien waar wij toe in staat zijn. Het is altijd mogelijk om eens een kijkje te komen nemen bij onze projecten. Als u ons dit van te voren laat weten, bent u meer dan welkom. Op onze Linkedin pagina en Facebook pagina treft u ook met regelmaat een update van onze projecten aan.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.