Skip to content

Restauratie

Restauratie

Voor het restaureren van cultureel erfgoed zoals oude kerken of monumentale panden weten diverse opdrachtgevers ons al jaren te vinden. Het schilderwerk van antiek kerkmeubilair of het restaureren van oud houtwerk vereist detaillistisch werk. Ambachtelijk schilderwerk wordt gecombineerd met het vervangen en/of repareren van het oude timmerwerk. Schilder- en timmerwerk liggen dicht bij elkaar. Door onze ervaringen beschikken wij over verschillende specialisten op het gebied van houtrotbestrijding. Wij kunnen houtrotplekken tot vuistgrootte volledig herstellen met een pasta. Bij grotere houtrotplekken gaan wij over naar deelvervanging, welke op maat gemaakt wordt. Wij beschikken over eigen timmerfaciliteiten, zodat op een snelle manier een nieuw kozijn, raam of deur kan worden gemaakt, zonder dat de gehele planning vertraging oploopt.

De 5 voordelen om uw woning te laten schilderen door Pruis Schilderwerken

 1. U ontvangt gratis een vrijblijvende offerte op maat
 2. U heeft 1 contactpersoon vanaf de offerte tot oplevering
 3. Gediplomeerde en vakkundige schilders uit uw buurt schilderen uw woning
 4. Wij gebruiken alleen goede en duurzame materialen
 5. Ontevreden over het schilderwerk? Wij werken het kosteloos bij

Wat kunt u verwachten?

 • Ambachtelijk vakwerk
 • Duidelijke werkwijze
 • Heldere offertes
 • Duidelijke afspraken
 • Controle over de kosten
 • Uitstekende garantie

Graag geven wij u indruk van onze werkzaamheden, projecten en referenties. Op onze projecten laten wij zien waar wij toe in staat zijn. Het is altijd mogelijk om eens een kijkje te komen nemen bij onze projecten. Als u ons dit van te voren laat weten, bent u meer dan welkom. Op onze Linkedin pagina en Facebook pagina treft u ook met regelmaat een update van onze projecten aan.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.

Enkele recente restauratie projecten

Scroll To Top