Tegenwoordig

Tegenwoordig

Met 45 medewerkers verzorgen wij voornamelijk boven de grote rivieren het glas-, schilder-, timmer- en onderhoudswerk voor diverse projecten. Ambachtelijke kwaliteit is hierbij ons handelsmerk. Wij zijn erg trots op onze VCA certificering waaruit blijkt dat alle schilders, glaszetters en timmerlieden in veilige situaties werken. Deze medewerkers zijn namelijk erg waardevol en belangrijk voor ons. Zij hebben het bedrijf groot gemaakt en zijn het dagelijks gezicht voor de klant. Onze klanten bestaan naast de particuliere opdrachtgevers ook uit opdrachtgevers in de utiliteits- en projectmatige nieuwbouw. Maar ook werken wij al jaren voor vereniging van eigenaren, woningbouwverenigingen, kerken, scholen en zorginstellingen.

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren

Onze werkzaamheden voeren wij uit in de volgende disciplines

Schilders van de toekomst

Niet alleen vandaag maar ook morgen willen wij woningen en gebouwen mooi maken met ons werk. Daarom leiden wij iedere dag nieuwe collega's op om hen de kneepjes van ons mooie vak bij te brengen. Op deze manier zijn wij voorbereid op de dag van morgen om ook dan uw woning weer te laten stralen. Inmiddels bestaan wij meer dan 85 jaar en staan wij te trappelen om de 100 jaar te passeren.

Regio

In de volgende plaatsen kunt u ons met regelmaat tegen komen: AlmereAmsterdam, Biddinghuizen, DoornspijkDronten, Elburg, ElspeetEmst, Epe, Ermelo, 't HardeHarderwijk, Hattem, Heerde, Hierden, Hulshorst, IJsselmuiden, Kampen, KetelhavenLelystad, Nunspeet, Oldebroek, Oosterwolde, Putten, Swifterbant, Uddel, Vierhouten, Wapenveld, Wezep, Zalk, Zeewolde en Zwolle.