Skip to content

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Naast woningen komen ook grotere panden het best tot hun recht met mooi en ambachtelijk schilderwerk. Wij hebben ons vakwerk af mogen leveren bij diverse utiliteitsbouw projecten. In samenwerking met diverse opdrachtgevers werken wij in ziekenhuizen, rechtbanken, kantoorcomplexen, scholen, sporthallen, woonzorg-complexen, fabriekshallen en musea. Onze disciplines bestaan uit het schilderwerk, glaswerk en de wandafwerking. Bij de start van het bouwproces denken wij mee over de te gebruiken materialen en combineren wij het schilderwerk met het leveren en plaatsen van glas. Om het bouwproces vloeiend te laten verlopen hebben wij veel contact met onze bouwpartners. Dit beperkt zich niet alleen in het contact met de opdrachtgever, maar ook met de andere bouwpartners. Ons schilderwerk is de laatste schakel in het bouwproces waardoor wij afhankelijk zijn van andere bouwpartners. Wij willen de opleverpunten tot een minimum brengen en de deadline altijd halen. In een goede samenwerking kunnen alle partijen efficiënt werken en wordt reeds opgeleverd werk niet beschadigd. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar nieuwe werkmethodes om de woningen efficiënter te behandelen en mooier op te leveren.

Regionale bouwbedrijven van de Veluwe en Zwolle, maar ook de grootste Nederlandse bouwbedrijven zijn al jaren onze trouwe opdrachtgevers. Deze relaties zijn ons zeer dierbaar.

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren

De 5 voordelen om uw project te laten schilderen door Pruis Schilderwerken

  1. U ontvangt gratis een vrijblijvende offerte op maat
  2. U heeft 1 contactpersoon vanaf de offerte tot oplevering
  3. Gediplomeerde en vakkundige schilders uit uw buurt schilderen uw project
  4. Wij gebruiken alleen goede en duurzame materialen
  5. Ontevreden over het schilderwerk? Wij werken het kosteloos bij

Wat kunt u verwachten?

  • Ambachtelijk vakwerk
  • Heldere offertes
  • Duidelijke afspraken
  • Controle over de kosten
  • Uitstekende garantie

Graag geven wij u indruk van onze werkzaamheden, projecten en referenties. Op onze projecten laten wij zien waar wij toe in staat zijn. Het is altijd mogelijk om eens een kijkje te komen nemen bij onze projecten. Als u ons dit van te voren laat weten, bent u meer dan welkom. Op onze Linkedin pagina en Facebook pagina treft u ook met regelmaat een update van onze projecten aan.

Wij komen graag met u in contact om uw project te voorzien van schilderwerk, glaswerk en wandafwerking. Uw wensen uit het bestek en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.

Enkele recente Utiliteitsbouw projecten

Scroll To Top