Skip to content

Verbouwing

Verbouwing

Bent u niet helemaal tevreden over uw woonkamer, badkamer, keuken of een andere ruimte? Vaak is een kleine verbouwing al genoeg om een hele nieuwe uitstraling en sfeer neer te zetten. De kosten hoeven daarbij niet altijd heel erg hoog te zijn. Het vervangen van een raamkozijn, het plaatsen van een muur, een serre of andere kleine verbouwingen zorgen ervoor dat u kunt blijven genieten van uw woning.

Het uitvoeren van deze verbouwingen is voor Pruis Timmerwerken een vertrouwde service. Het renoveren van panden, het plaatsen van wanden, plafonds en kozijnen zijn werkzaamheden die wij vaak voor onze klanten uitvoeren. Maar ook het afhangen van deuren en ramen zijn werkzaamheden die wij regelmatig naar tevredenheid uitvoeren. Onze eigen timmerlieden hebben veel kennis en ervaring om het voor u uit te voeren.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het onderhoud van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.

Scroll To Top