Skip to content

Wandafwerking

Wandafwerking

 

Wilt u uw muur laten behangen? Of wilt u een muur netjes glad laten stucen, zodat deze behangklaar is en u zelf aan de slag kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een nette afwerking van uw wanden.

 

Wat valt er onder wandafwerking?

  • Het behangklaar maken door gipswanden en stenen muren glad te stucen.
  • Behangen met glasvezel-, foto- of decoratief behang.

 

Onze behangsoorten

U heeft de keuze uit decoratief-, glasvezel- of fotobehang. Welk behang u ook kiest, wij zorgen voor een strakke wandafwerking.

 

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang, ook wel glasvliesbehang en glasweefselbehang genoemd, is eenvoudig overschilderbaar met muurverf en zorgt voor een bijzonder speels resultaat.

 

Decoratief behang

Naast glasvezelbehang hebben we ook een groot assortiment aan decoratieve behangmerken, als Eijffinger en VT Wonen, met prachtige patronen en kleuren.

 

Fotobehang

Wilt u liever iets persoonlijks aan de muur? Kies dan voor ons fotobehang.

 

Wat doen wij nog meer?

Naast wandafwerking kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het schilderen van de binnenkant en/of buitenkant van uw woning, het vervangen van kapotte ramen of het aanbrengen van isolatieglas, het repareren van houtrot in kozijnen en deuren of voor het opstellen en uitvoeren van een onderhoudsplan.

 

Maak een afspraak

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken en de ruimte te bekijken. Maak een afspraak via 0525 68 33 33 of vraag direct een offerte aan.

 

Scroll To Top