Wat kost een schilder?

Wat kost een schilder?

Met regelmaat krijgen wij de vraag: "wat kost een schilder?" Voor een duidelijk antwoord zullen wij bij u langs moeten komen. Wij willen graag zien wat u geschilderd wilt hebben en letten daarbij op de huidige staat van het schilderwerk. De omvang van uw woning en de bereikbaarheid van de te schilderen onderdelen spelen ook een belangrijke rol.

Aan de hand van deze zaken maken wij een offerte. Binnen een week ontvangt u van ons de offerte. Hierbij heeft u de keuze of u deze per post of email wilt ontvangen. Onze offerte heeft een geldigheidsduur van twee maanden. Hieruit ontvangt u het antwoord op uw vraag: "wat kosten een schilder?"

Onze offerte is gratis en wij berekenen geen voorrijkosten. In onze offerteprijs is alles verwerkt. Mochten er werkzaamheden uitgevoerd worden die niet in de offerte zijn vermeld, bespreken wij deze vooraf samen met u. Zo houdt u controle over de kosten.

In de volgende plaatsen kunt u ons met regelmaat tegen komen: AlmereAmsterdam, Biddinghuizen, DoornspijkDronten, Elburg, ElspeetEmst, Epe,Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Hierden, Hulshorst, IJsselmuiden, Kampen, Lelystad, Nunspeet, Oldebroek, Oosterwolde, Putten, Swifterbant,Uddel, Vierhouten, Wapenveld, Wezep, Zalk, Zeewolde en Zwolle.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het onderhoud van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.