Werken bij Pruis

Werken bij Pruis

Pruis heeft op het gebied van onderhoud en renovatie een goede naam hoog te houden. Daarom verlangen wij een grote verantwoordelijkheid van onze medewerkers. Alleen op deze manier kunnen wij samen de goede naam van Pruis hoog houden. Voor mensen die hier niet van afschrikken hebben wij met regelmaat interessante vacatures. Wij horen graag wat jouw talenten zijn en ontvangen graag een mail met een begeleidend schrijven en jouw CV. Dit mag je sturen naar info@pruisschilderwerken.nl met daarin de vermelding Werken bij Pruis.

Allround Schilder Onderhoud

Wij zoeken een ervaren allround schilder.

Uw taken:
Het uitvoeren van schilderwerkzaamheden in het onderhoud. Deze werkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd.

Uw profiel:
U bent een ervaren schilder en bent bekend met de renovatie van grote wooncomplexen. U heeft geen probleem met reistijden en werkt graag in het onderhoud.

Functie eisen:
- Afgeronde schildersopleiding;
- Ervaring in renovatie en onderhoud;
- In bezit van VCA;
- Enthousiast en gemotiveerd.

Ons aanbod:
- Fulltime baan met doorgroei mogelijkheden;
- Een goed salaris op basis van de schilders CAO;
- Wekelijkse salarisuitbetaling;
- Pensioenopbouw via BPF Schilders.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@pruisschilderwerken.nl.

Stageplek schilder beschikbaar

Iedereen heeft de kans het beste uit zichzelf te halen. Onze medewerkers staan centraal, dus ook jij als stagiair bent belangrijk. Je mag meedenken en jouw vakmanschap wordt gestimuleerd en gemotiveerd. In het begin werk je samen met een vaste leermeester. Wij hebben leermeesters met verschillende specialisaties. Zodra je de basistechnieken goed onder de knie hebt kun je ook op andere projecten ingepland worden. Hierdoor ontmoet je veel verschillende mensen die jou graag willen helpen om kennis en ervaring op te doen. Veel van onze medewerkers zijn bij ons begonnen door middel van een stage.

Door Savantis, het kennisinstituut voor schilders, zijn wij opgenomen in het register voor erkende leerbedrijven. Hierdoor kun je bij ons de stage voor schilder volgen.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij Pruis? Neem dan contact op via info@pruisschilderwerken.nl.