Skip to content

Winterschilder

Winterschilder

Heeft u een schilderklus die net zo goed in de winter als in de zomer uitgevoerd kan worden? Maak dan gebruik van onze winterschilder. In de periode van 1 december tot 15 maart krijgt u 25 euro korting per dag, per schilder op uw offerte. De ideale periode om je keuken, woon-, slaap- of badkamer te laten schilderen. Ook het verven van trappenhuizen in appartementencomplexen of scholen is een echte winterschilderklus. De winterschilder is er zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

 

Doet de winterschilder aan binnen- en buitenschilderwerk?

De winterschilder schildert voornamelijk binnen. Tijdens de wintermaanden is hij dan niet afhankelijk van het weer. Dat is prettig, want het gure winterweer kan het buitenschilderwerk volledig vernielen of ervoor zorgen dat de verf niet goed hardt. Binnenschilderwerk als het schilderen van ramen, deuren en kozijnen of het sausen van muren en plafonds zijn ideale klussen voor de winterperiode.

Buitenschilderwerk is in de winter ook goed mogelijk, maar vraagt om een iets andere aanpak dan in de voorjaars- en zomermaanden. Zo gebruiken we andere materialen en moeten we onze werkplek goed afschermen en warm houden, zodat niet alleen onze schilders er comfortabel bij staan maar ook de verf goed droogt.

 

Dit moet u weten over de winterschilder

  • In te huren tussen 1 december 2017 en 15 maart 2018
  • Korting van € 25 per schilder, per dag op uw offerte
  • Voor binnen- én buitenschilderwerk

 

Vraag een offerte van de winterschilder aan

Scroll To Top