De winterschilder

De winterschilder

De winterschilder is van toepassing van 1 december 2017 tot 15 maart 2018. Als u gebruik wilt maken van de winterschilder korting ontvangt u € 25 per dag korting. De winterschilder is een ideale uitkomst om uw woonkamer of keuken weer een nieuwe frisse uitstraling te geven. Maar ook het buitenwerk is in de meeste gevallen goed te schilderen in de winter. Onze leveranciers hebben hun producten af kunnen stemmen op de winter waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit!

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Het binnenschilderwerk heeft een beschermende functie voor uw woning. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw woning beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Bij het koken en douchen ontstaat waterdamp. Maar dit komt ook van condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.

Decorerende functie

Het binnenschilderwerk heeft ook een belangrijke decorerende functie. Hiermee creëert u onder andere een fijne sfeer in uw woning.

Wat kunt u verwachten?

  • Ambachtelijk vakwerk
  • Heldere offertes
  • Controle over de kosten
  • Duidelijke afspraken
  • Uitstekende garantie
  • Een oplossing bij geschillen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offert.

Offerte aanvragen met Winterschilder korting!