Skip to content

Woningstichting

Woningstichting

Voor diverse woningstichtingen in het land mogen wij het onderhoud uitvoeren voor hun woningen. De wens van de huurder staat centraal bij de woningstichting die wij mogen vertalen naar het juiste onderhoud voor de woningen. Een mooie taak voor ons om dit te verwoorden in een eenmalig onderhoud middels een aanbesteding of in een meerjarenonderhoudsplan. Dit doen wij graag met ons schilderwerk, glaswerk, timmerwerk en de communicatie naar de bewoner, opzichter en opdrachtgever. Wij altijd op zoek naar een duurzame relatie met de opdrachtgever om de juiste oplossing te kunnen bieden voor het vraagstuk. Sinds 2012 hebben wij veel ervaring opgedaan met ketensamenwerkingen. Wij zijn enthousiast over deze constructieve en succesvolle samenwerking met onze bouwpartners.

Onze werkzaamheden voor het groot onderhoud voeren wij voor de volgende type opdrachtgevers uit

 • Woningstichtingen
 • Aannemers
 • Vastgoedbeheerders
 • Beleggingsinstellingen

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren

De 5 voordelen om uw complexen te laten schilderen door Pruis Schilderwerken

 1. U ontvangt gratis een vrijblijvende offerte op maat
 2. U heeft 1 contactpersoon vanaf de offerte tot oplevering
 3. Gediplomeerde en vakkundige schilders uit uw buurt schilderen uw complex
 4. Wij gebruiken alleen goede en duurzame materialen
 5. Ontevreden over het schilderwerk? Wij werken het kosteloos bij

Wat kunt u verwachten?

 • Ambachtelijk vakwerk
 • Heldere offertes
 • Duidelijke afspraken
 • Controle over de kosten
 • Uitstekende garantie

Graag geven wij u indruk van onze werkzaamheden, projecten en referenties. Op onze projecten laten wij zien waar wij toe in staat zijn. Het is altijd mogelijk om eens een kijkje te komen nemen bij onze projecten. Als u ons dit van te voren laat weten, bent u meer dan welkom. Op onze Linkedin pagina en Facebook pagina treft u ook met regelmaat een update van onze projecten aan.

Wij komen graag met u in contact om uw project te voorzien van schilderwerk, glaswerk en wandafwerking. Uw wensen uit het bestek en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.

Enkele recente onderhoudsprojecten

Scroll To Top