Schilder Dronten

Pruis Schilderwerken

Schilder Dronten

Zoekt u een schilder in Dronten? Wij, Pruis Schilderwerken vinden het heel mooi om schilderwerk en timmerwerk in Dronten uit te voeren. Diverse medewerkers zijn geboren, getogen en wonen in Dronten en kennen de plaats als hun broekzak. Tevens hebben wij in Dronten onze glasservice paraat staan.
Het buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw bedrijfspand. Niet alleen knapt uw pand hier van op, maar het beschermt ook tegen weersinvloeden. Om uw bedrijfspand goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw pand te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw bedrijfspand aan schilderbeurt toe is. Als u het onderhoud te lang uitstelt kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw bedrijfspand.

Hoe werkt het

Schilder Dronten

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat in uw bedrijfspand plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Het schilderwerk heeft een beschermende functie voor uw pand. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw bedrijfspand beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Als het binnenschilderwerk in goede conditie is heeft dit een goede aanvullende functie voor het behoud van het buitenschilderwerk. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Dit komt mede door condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal en kunt u langer genieten van uw bedrijfspand en inventaris. Het binnenschilderwerk heeft een naast een beschermende functie ook een belangrijke decorerende functie. Met de juiste verf creëert u onder andere een fijne sfeer in uw pand.
Met de juiste wandafwerking zorgt u er voor dat uw bedrijfspand er weer als nieuw uitziet. U kunt bij de wandafwerking van uw bedrijfspand kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen van behangwerk tot stukwerk. U kunt kiezen uit een afwerking zonder enig reliëf voor een strakke, moderne look, of juist stukwerk leveren met reliëf, korrels of een design. Zo krijgen uw muren en wanden een moderne en strakke uitstraling.

Bij een ruitschade in uw bedrijfspand wilt u snel geholpen worden. Onze glasservice Dronten is 24 uur per dag bereikbaar. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is. Ook als er geen spoed bij is zijn wij u graag van dienst.

Bedrijven en Vereniging van Eigenaren in Dronten maken gebruik van het meerjarenonderhoudsplan. Op deze manier is de kwaliteit van het onderhoud voor een lange tijd gewaarborgd. Tevens zijn vooraf alle kosten inzichtelijk en komen er geen verrassingen.

    Heeft u een vraag?

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Pruis Schilderwerken.

    Offerte aanvragen