Schilderwerk

Buiten en binnen

Het schilderen van uw gebouw is onze passie. Wij hebben de afgelopen jaren al veel appartementencomplexen, kantoorpanden, scholen, kerken en verzorgingshuizen mogen schilderen, zowel buiten als binnen. Dankzij onze brede kennis en jarenlange ervaring in het schildersvak kunnen wij u goed adviseren. Bijvoorbeeld over hoe u uw gebouw nog beter bestand kunt maken tegen weersinvloeden. Ook adviseren wij over verfsystemen, kleurtoepassingen en milieuaspecten. Bovendien hebben wij voor elke type gebouw een specifiek plan van aanpak.

Schilderwerk

Bescherm uw houtwerk

Buitenschilderwerk

De wisselvalligheid van ons klimaat zorgt ervoor dat het buitenschilderwerk van uw gebouw flink wat te verduren krijgt. Dat ziet u terug in scheurtjes, blaasjes, verkleurde delen en houtrot. Goed en kwalitatief buitenschilderwerk is daarom onmisbaar voor ieder pand. Het beschermt en zorgt voor een langere levensduur van uw houtwerk.

Om uw gebouw goed te onderhouden is het verstandig elke vijf jaar het onderhoudsschilderwerk van uw pand te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat het gebouw aan een schilderbeurt toe is. Mocht u een van deze signalen tegenkomen, wacht dan niet te lang om een buitenschilder in te schakelen. Wij kunnen de hele buitenkant van uw pand schilderen. Van de deuren en kozijnen, tot buitenmuren, schuur, schutting en dakkapel. Het is ook mogelijk om bij ons een onderhoudscontract voor schilderwerk af te sluiten.

Toe aan vernieuwing in uw gebouw?

Binnenschilderwerk

Er zijn diverse redenen om uw binnenschilderwerk te vernieuwen. Ziet u bijvoorbeeld verkleuringen, blaasjes, barsten of krasjes op het schilderwerk? Of bent u toe aan een frisse look van uw werkplek, vergaderzaal, wachtkamer of een andere ruimte?

Wat uw reden ook is, wij zorgen ervoor dat uw binnenschilderwerk er weer prachtig uitziet. Of het nu gaat om het schilderen van houtwerk bij trappen, raampartijen, ornamenten of werkzaamheden aan wanden en plafonds. Pruis Schilderwerken heeft ruime ervaring op het gebied van binnenschilderwerk bij scholen, zorginstellingen, kerken en zakelijke opdrachtgevers.
Binnenschilderwerk heeft een beschermende functie voor uw gebouw. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van het pand beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Dankzij een beschermende verflaag trekt de vocht niet in het materiaal.

Het fraaiste onderhoudsplan van Nederland.

GlansGarant

Uw gebouw perfect in de verf, met een meerjarig onderhoudsplan van GlansGarant. Dé oplossing voor gebouweigenaren die houden van een pand in blijvende topconditie, zonder hoge uitgaven. GlansGarant werkt samen met Pruis Schilderwerken. Bewezen kwaliteit uit de regio.

Korting in de wintermaanden

Winterschilder

Heeft u een schilderklus die net zo goed in de winter als in de zomer uitgevoerd kan worden? Maak dan gebruik van onze winterschilder. In de periode van 1 december tot 15 maart krijgt u 25 euro korting per schilder per dag op uw offerte. De ideale periode om het kantoor, klaslokaal of de behandelkamer te laten schilderen. Ook het verven van trappenhuizen in appartementencomplexen of scholen is een echte winterschilderklus. De winterschilder is er voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Van glasvliesbehang tot decoratief behang

Wandafwerking

Ook voor een nette afwerking van uw wanden, met traditioneel of glasvezelbehang, kunt u bij ons terecht. Deze patronen zijn eenvoudig overschilderbaar en zorgen voor een bijzonder decoratief resultaat. Naast glasvliesbehang hebben we ook een groot assortiment aan decoratieve behangmerken, als Eijffinger en VT Wonen, met prachtige patronen en kleuren. Welk behang u ook kiest, wij zorgen voor een strakke afwerking.
Offerte aanvragen