Onderhoud bedrijfspand

Onderhoud bedrijfspand

Is uw bedrijfspand aan onderhoud toe? Wilt u ook dat uw bedrijfspand een goede indruk achterlaat bij een potentiële klant? Laat dan het onderhoud van uw bedrijfspand over aan Pruis Schilderwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van panden en laten ze weer stralen. Wij adviseren u om uw pand tijdig te onderhouden, dit zorgt voor vele voordelen. Nieuwsgierig naar deze voordelen? Lees dan gerust verder en laat uw bedrijfspand onderhouden door Pruis Schilderwerken.

Onderhoud bedrijfspand

Het visitekaartje van

Uw bedrijf

De eerste indruk van uw bedrijf is erg belangrijk, want meestal wordt uw bedrijf al beoordeeld op de uitstraling van uw pand. Daarom is onderhoud van uw bedrijfspand zo belangrijk. Want een onderhouden pand ziet er een stuk verzorgder en nieuwer uit. Het verlengt de economische levensduur en behoudt dan langer zijn waarde. Het is het visitekaartje van uw bedrijf.

Waarom

Pruis Schilderwerken

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk, glasservice, schadeservice, timmerwerk en restauratie kunnen wij uw bedrijfspand laten stralen. Door het onderhoud van uw bedrijfspand tijdig in te plannen, kunnen onze vakkundige medewerkers bij uw bedrijfspand aan het werk gaan. Zij zullen met uiterste zorg uw bedrijfspand onderhouden.

Ons Meerjarenonderhoudsplan

Wij vinden het erg belangrijk dat uw bedrijfspand er verzorgd uitziet. Daarom raden wij u aan om gebruik te maken van ons meerjarenonderhoudsplan. Met dit plan bent u voor meerdere jaren verzekerd van hoogstaand onderhoud aan uw schilderwerk. Ook bespaart u met dit plan op onnodige kosten en zorgt het ervoor dat uw bedrijfspand zijn waarde behoudt in plaats van afneemt. Goed en ambachtelijk schilderwerk ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een langere levensduur van uw houtwerk. In ons meerjarenonderhoudsplan vindt u precies waar u, op welk moment, voor betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Mochten er werkzaamheden nodig zijn die niet in het plan zijn vermeld, dan bespreken wij deze vooraf met u. Zo verzorgen wij optimaal onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten.

Wij verduurzamen

Uw bedrijfspand

We staan allemaal in de uitdaging om te verduurzamen. De vraag is niet of, maar hoe en op welk moment. Wij willen u met uw bedrijfspand daarbij graag helpen door middel van onze glasservice. Met onze glasservice willen we uw huidige ruiten in uw bedrijfspand vervangen voor hoogrendementsglas (HR). Deze duurzame keuze voor uw bedrijfspand is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wist u dat u €250,- per jaar kan besparen met HR++ glas? Zo levert u ook bijdrage aan het klimaat met een CO2-reductie van 700 kilo per jaar.

Onderhoud bedrijfspand

Laten uitvoeren?

Twijfel niet langer, profiteer gelijk van alle voordelen en vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Wij komen langs om uw pand te beoordelen. Dan zullen wij uw bedrijfspand voorzien van onze belangrijkste kenmerken; kwaliteit en duurzaamheid.
Offerte aanvragen