Onderhoud gebouw

Gebouwen staan voortdurend bloot aan klimatologische omstandigheden zoals storm, regen, wind, zonlicht en vorst. Daarom is het onderhoud van gebouwen zo cruciaal voor zowel het gebouw als voor de mensen die dagelijks in het gebouw aanwezig zijn. Wordt de schade niet op tijd gezien? Dan kan er vervolgschade ontstaan. Deze schade kan vele malen groter zijn dan de oorspronkelijke schade. Wij, van Pruis Schilderwerken, adviseren u om uw gebouw tijdig te onderhouden, dit zorgt voor vele voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan gerust verder en laat uw gebouw onderhoud uitvoeren door Pruis Schilderwerken.

Onderhoud gebouw

Preventief

Gebouw onderhoud

Met preventief gebouw onderhoud worden de juiste maatregelen genomen en beperkingen in de toekomst voorkomen. Daarin vinden wij een paar punten belangrijk: regelmatige inspectie door een vast persoon en dat de controle op de juiste manier uitgevoerd wordt. Een goede manier van preventief gebouw onderhoud is het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Met dit plan bent u voor meerdere jaren verzekerd van hoogstaand onderhoud aan uw gebouw. Met dit plan beperkt u het energieverbruik en verlaagt u de kans op storingen. Bovendien is het gunstig voor de economische waarde van het gebouw. Ook zorgt goed gebouw beheer voor een langere levensduur van uw gebouw. In ons meerjarenonderhoudsplan vindt u precies waar u, op welk moment, voor betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Mochten er werkzaamheden nodig zijn die niet in het plan zijn vermeld, dan bespreken wij deze vooraf met u. Zo verzorgen wij voor optimaal gebouw onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten.

Waarom

Pruis Schilderwerken

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk, glasservice, schadeservice, timmerwerk en restauratie kunnen wij uw gebouw laten stralen. Door het onderhoud van uw gebouw tijdig in te plannen, kunnen onze vakkundige medewerkers bij uw gebouw aan het werk gaan. Zij zullen met uiterste zorg uw bedrijfspand onderhouden.

Wij verduurzamen

Uw gebouw

We staan allemaal in de uitdaging om te verduurzamen. De vraag is niet of, maar hoe en op welk moment. Wij willen u met uw gebouw daarbij graag helpen door middel van onze glasservice. Met onze glasservice willen we uw huidige ruiten in uw bedrijfspand vervangen voor hoogrendementsglas (HR). Deze duurzame keuze voor uw gebouw is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wist u dat u €250,- per jaar kan besparen met HR++ glas? Zo levert u ook bijdrage aan het klimaat met een CO2-reductie van 700 kilo per jaar.

Gebouw onderhoud

Laten uitvoeren?

Is er onderhoud aan uw gebouw nodig? Twijfel niet langer en profiteer gelijk van alle voordelen en vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij komen langs om uw gebouw te beoordelen. Dan zullen wij uw gebouw voorzien van onze belangrijkste kenmerken; kwaliteit en duurzaamheid.
Offerte aanvragen