Referenties

Referenties

De ervaringen van onze klanten en een aantal van onze projecten.

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Wie beter dan onze klanten kunnen hun ervaringen met Pruis Schilderwerken aan u vertellen. Wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn gewoon veel schilders in Nederland actief met ieder hun eigen aanbod en dienstverlening.

Lees hier de ervaringen van onze klanten en ervaar waarom zij kiezen voor ambachtelijk kwaliteit en service van Pruis Schilderwerken. Dit doen wij sinds november 2015.

Projecten

Graag geven wij u indruk van onze werkzaamheden, projecten en referenties. Op onze projecten laten wij zien waar wij toe in staat zijn. Het is altijd mogelijk om eens een kijkje te komen nemen bij onze projecten. Als u ons dit van te voren laat weten, bent u meer dan welkom. Op onze Linkedin pagina en Facebook pagina treft u ook met regelmaat een update van onze projecten aan.

Buitenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Timmerwerken

Wandafwerking

Glaswerken

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.