Pruis Schilderwerken

Schilder VvE Vereniging van Eigenaren

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw complex. Niet alleen knapt het hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Om uw complex goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan schilderbeurt toe is. Als u het onderhoud te lang uitstelt kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Met een kleine of een grote onderhoudsbeurt verhelpt u deze problemen. En met de juiste onderhoudsplanning kunt u het onderhoud aan uw woning spreiden over meerdere jaren. Hierdoor kan het onderhoud verspreid worden en worden de kosten geminimaliseerd zonder verlies van kwaliteit.

Waarom Pruisschilderwerken als

VVE schilder

De 5 voordelen om uw woning te laten schilderen door Pruis Schilderwerken:

- U ontvangt gratis een vrijblijvende offerte op maat
- U heeft 1 contactpersoon vanaf de offerte tot oplevering
- Gediplomeerde en vakkundige schilders uit uw buurt schilderen uw woning
- Wij gebruiken alleen goede en duurzame materialen
- Ontevreden over het schilderwerk? Wij werken het kosteloos bij

Wat kunt u verwachten?

- Ambachtelijk vakwerk
- Duidelijke werkwijze
- Heldere offertes
- Duidelijke afspraken
- Controle over de kosten
- Uitstekende garantie

Graag geven wij u indruk van onze werkzaamheden, projecten en referenties. Op onze projecten laten wij zien waar wij toe in staat zijn. Het is altijd mogelijk om eens een kijkje te komen nemen bij onze projecten. Als u ons dit van te voren laat weten, bent u meer dan welkom. Op onze Linkedin pagina en Facebook pagina treft u ook met regelmaat een update van onze projecten aan.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.

    Heeft u een vraag?
    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Pruis Schilderwerken.

     

    Offerte aanvragen