Kerk restauratie

Pruis Schilderwerken

Kerk restauratie

Ben je op zoek naar een bedrijf voor kerk restauratie? Pruis Schilderwerken is gespecialiseerd in het restaureren van kerken en helpt jou hier graag bij. Het onderhouden is een belangrijk onderdeel om het in goede staat te houden en dat dien je periodiek uit te voeren. Daarnaast beschermt regelmatig onderhoud tegen verschillende weersinvloeden.

Het schilderwerk van antiek kerkmeubilair of het restaureren van oud houtwerk vereist detaillistisch werk. Ambachtelijk schilderwerk wordt gecombineerd met het vervangen en/of repareren van het oude timmerwerk. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over verschillende specialisten op het gebied van houtrot bestrijding. We herstellen houtrot plekken tot vuistgrootte volledig met pasta. Bij grotere houtrot plekken gaan wij over naar deelvervanging, welke op maat gemaakt wordt. Wij beschikken over eigen timmer faciliteiten, zodat op een snelle manier een nieuw kozijn, raam of deur wordt gemaakt.

Restauratie

Historie van

Kerken

Pruis Schilderwerken restaureert kerken, kastelen, kapellen en monumenten. Het restaureren vergt een andere aanpak dan het reguliere schilderwerk. We hebben veel kennis in huis op het gebied restauratie en maken daardoor goed het onderscheid tussen regulier schilderwerk en gedetailleerd schilderwerk voor kerken. Het vergt een andere technische aanpak en we gebruiken andere duurzame materialen. De originele kleuren en de staat van het gebouw verdwijnen niet. Met veel aandacht en liefde zorgen we dat de historie van het monument behouden blijft.

Kwaliteitsregeling

Kennis & Kunde

Bij Pruis Schilderwerken kunt u rekenen op restauratiekwaliteit. Wij zijn in het bezit van de Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde. Door Monumentenwacht zijn we opgenomen in het register Kennis & Kunde voor de onderdelen: Schilderwerk en Beglazingen. Kennis & Kunde is de kwaliteitsregeling voor het restauratiewerk waarbij wij aan verschillende kwaliteitseisen moeten voldoen. Doordat onze vakmannen telkens diverse opleidingen en trainingen volgen, leveren wij deze kwaliteiten. Op deze manier hebben wij aangetoond dat onze vakmannen kennis en kunde hebben van het onderhouden van monumentaal erfgoed.
Offerte aanvragen