Over ons

Multifunctionele

Dienstverlening

In 2000 werd Pruis Schilderwerken overgenomen door Koos van Olst. Hij liet de naam van het schildersbedrijf onveranderd, maar breidde wel het dienstenpakket uit. Naast schilderwerk ging Pruis Schilderwerken ook timmerwerkzaamheden verrichten, zoals het renoveren van houtrot en het uitvoeren van kleine verbouwingen. In 2017 droeg Koos het stokje over aan zijn zonen Sebastiaan en Joachim. Sebastiaan werd het aanspreekpunt voor de commerciële kant van het bedrijf en Joachim nam de algemene zaken voor zijn rekening.

De afgelopen jaren heeft de groei doorgezet en dat resulteert in een nog bredere dienstverlening. Vandaag de dag kunt u bij Pruis Schilderwerken terecht voor schilderwerk, timmerwerk, glasservice, schadeservice en restauratiewerkzaamheden. Om in al deze vakgebieden onze kwaliteit te waarborgen, volgen onze mensen aanvullende vakopleidingen en cursussen.

Ons werkgebied is met name de regio Noord-Veluwe in de provincie Gelderland, maar ook in de provincies Overijssel, Flevoland en Drenthe kunnen wij aan de slag.

Wie u voor gingen

Referenties

Keurmerken

Kwaliteit, veiligheid en talent

Wij investeren in kwaliteit, veiligheid en talent. Pruis Schilderwerken beschikt over de volgende certificaten, lidmaatschappen en keurmerken.
Offerte aanvragen