Meerjarenonderhoudsplan

Jaarlijks onderhoud

Meerjarenonderhoudsplan

Het is belangrijk om schilderwerk met regelmaat te onderhouden. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Met dit plan bent u voor meerdere jaren verzekerd van hoogstaand onderhoud aan uw schilderwerk.
Zekerheid en kosten onder controle
In het meerjarenonderhoudsplan vindt u precies waar u, op welk moment, voor betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Mochten er werkzaamheden nodig zijn die niet in het plan zijn vermeld, dan bespreken wij deze vooraf met u. Zo verzorgen wij optimaal onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten.

Waarom is een meerjarenonderhoudsplan noodzakelijk?
Met een meerjarenonderhoudsplan weet u zeker dat uw schilder- en houtwerk goed onderhouden wordt. Ook bespaart u op onnodige herstelkosten. Tot slot zorgt u ervoor dat uw gebouw in waarde toeneemt in plaats van afneemt. Goed en ambachtelijk schilderwerk ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een langere levensduur van uw houtwerk.

In het onderhoudsplan schilderwerk zijn diverse werkzaamheden opgenomen. Het gaat om buiten- en binnen schilderwerk, hout- en glasbewassing, houtrotreparatie, wandafwerking en glasservice.

Hoe werkt het

MJOP

Als u een aanvraag bij ons hebt ingediend komen wij bij u langs om de onderhoudsstaat van de werkplek te bezichtigen en het werk in te meten. We bespreken uw wensen wat betreft de onderhoudsperiode (5-20 jaar), de kleuren en eventuele toekomstplannen wat betreft verbouwingen. Dit verwerken wij in onze offerte.

Na het goedkeuren van de offerte maken we een helder meerjarenplan, waarin we goed rekening met u houden. De werkzaamheden kunnen natuurlijk effect hebben op uw dagelijkse gewoonten. Als de planning onderling afgestemd is gaan we volgens de afgesproken planning te werk.

MEERJARENPLAN VVE

Regelmatig uw pand laten onderhouden is goedkoper en efficiënter dan herstellen. Daarom raden wij u aan om gebruik te maken van ons meerjarenplan VvE. Met dit plan bent u voor meerdere jaren verzekerd van hoogstaand onderhoud aan uw schilderwerk. Het grote voordeel hiervan is dat u niet voor verrassingen komt te staan en duidelijkheid heeft in de verschillende onderhoudskosten. In ons meerjarenplan VvE vindt u precies waar u, op welk moment, voor betaalt. Mochten er werkzaamheden nodig zijn die niet in het plan zijn vermeld, dan bespreken wij deze vooraf met u. Zo verzorgen wij optimaal onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten.

Grote onderhoudsbeurt

We controleren het hout- en schilderwerk, werken het bij en verhelpen beschadigingen. Als alle herstelwerkzaamheden uitgevoerd zijn, reinigen we het hout- en glaswerk grondig, zodat alles er weer stralend uitziet.

Inspectieronde

In het MJOP wordt om de 3 jaar het schilderwerk goed geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie letten we vooral op beschadigingen van het schilderwerk en signalen van beginnende houtrot. Door dit op tijd te signaleren en behandelen worden toekomstige gebreken voorkomen. Is de gevel toe aan een wasbeurt? Dan doen we dit natuurlijk ook meteen.

Hout- en glasbewassing

De buitengevel en de ramen krijgen een intensieve reinigingsbeurt. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van het schilderwerk wordt verlengd. Maar natuurlijk ook dat alles er weer stralend uitziet!

Kleine onderhoudsbeurt

Zoals de naam al doet vermoeden lijkt de kleine onderhoudsbeurt op de grote onderhoudsbeurt. Ook tijdens dit onderhoud wordt alles netjes bijgewerkt en waar nodig hersteld. De focus ligt tijdens dit onderhoud op de weersgevoelige delen en de grondlagen. En net als bij de grote onderhoudsbeurt krijgt het hout- en schilderwerk een grondige glas- en houtbewassing.

    Heeft u een vraag?

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Pruis Schilderwerken.

    Offerte aanvragen