Onderhoudscontract schilderwerk

Onderhoudscontract schilderwerk

Wilt u als bedrijf zijnde uw schilderwerk laten aanpakken door een professioneel schildersbedrijf? Sluit dan een schilder onderhoudscontract af bij Pruis Schilderwerken. We zien steeds vaker dat bedrijven voor een duurzaam meerjarenonderhoudsplan kiezen omdat goed schilderwerk onderhoud zorgt voor een betere conditie van het houtwerk. Ook zorgt het natuurlijk voor een verzorgde uitstraling, dat wilt u toch ook? Benieuwd naar meer voordelen? Lees dan gerust verder en laat uw schilderwerk onderhoud doen door Pruis Schilderwerken.

Onderhoudscontract schilderwerk

Duurzaam

Meerjarenonderhoudsplan

Met een schilder onderhoudscontract wordt uw bedrijfspand, bij het starten van het schildercontract, helemaal geschilderd en vervolgens regelmatig onderhouden. Zo houdt uw kantoorpand of bedrijfsgebouw een verzorgde uitstraling en hoeft u daar niet meer naar om te kijken. Daarnaast heeft u ook precies het juiste inzicht wat u per maand of jaar kwijt bent. U komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Waarom

Pruis Schilderwerken

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk, glasservice, schadeservice, timmerwerk en restauratie kunnen wij uw bedrijfspand laten stralen. Door het schilderwerk onderhoud van uw bedrijfspand tijdig in te plannen, kunnen onze vakkundige medewerkers bij uw bedrijfspand aan het werk gaan. Zij zullen met uiterste zorg uw bedrijfspand onderhouden.

Duurzaam meerjarenonderhoudsplan

Ervaring

Heeft u nog geen duurzaam meerjarenonderhoudsplan ervaring? U hoeft geen verrassingen te verwachten, geen hoge kosten, maar wel zekerheid van professioneel schilderwerk. Met een duurzaam meerjarenonderhoudsplan hoeft u zelf niet meer om te kijken naar uw schilderwerk. U betaalt elke maand een vast bedrag dat vooraf besproken wordt, naar de werkzaamheden die moeten worden verricht. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wij garanderen uitstekende kwaliteit op het schilderwerk.

Onderhoud schilderwerk

Laten uitvoeren?

Twijfel niet langer, profiteer gelijk van alle voordelen en vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij kunnen uiteraard langskomen om uw schilderwerk te beoordelen. Dan zullen wij het schilderwerk voorzien van onze belangrijkste kenmerken; kwaliteit en duurzaamheid.
Offerte aanvragen