Houtrot renovatie

Houtrot renovatie

Een belangrijk onderdeel bij het schilderwerk is houtrot renovatie. Houtrot ontstaat meestal door schimmels die in een vochtige omgeving goed gedijen. Deze schimmels hebben vocht, zuurstof, warmte en een goede voedingsbodem nodig. Uw kozijn kan hiervoor een goede voedingsbodem zijn. Voordat overgegaan wordt tot renovatie onderzoeken wij eerst oorzaak. Als de oorzaak niet opgelost wordt zal de schade in de loop van de jaren weer op dezelfde plaats voordoen. Verfgebreken zullen dan weer ontstaan en de conditie van het hout zal nog verder achteruit gaan.
Op onze locatie in Elburg beschikken wij over een eigen timmerwerkplaats. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde timmerlieden ieder kozijn herstellen op een vakkundige manier. Door deze werkwijze kunnen wij snel schakelen en komt de gestelde planning voor het schilderwerk niet in gevaar.

Om schade aan uw houtwerk te voorkomen adviseren wij u om eenmaal in de 5 jaar uw buitenwerk te laten inspecteren.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het onderhoud van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.