Monumentaal schilderwerk

Pruis Schilderwerken

Monumentaal schilderwerk

Ben je op zoek naar monumentaal schilderwerk? Pruis Schilderwerken is gespecialiseerd in het schilderen van monumentale panden en kan je hierbij helpen. Schilderwerk aan een monumentaal pand is een belangrijk onderdeel om het pand in goede staat te houden en dien je periodiek uit te voeren. Daarnaast beschermt schilderwerk tegen verschillende weersinvloeden. Voor monumentale panden geldt dat conserveren en onderhouden belangrijker is dan vernieuwing.

Vergunning monumentaal schilderwerk

Om monumentaal schilderwerk te laten uitvoeren heb je in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig, omdat het pand een beschermde status heeft. Dit geldt zowel voor binnen- als buitenschilderwerk. Je kunt hiervoor contact opnemen met de gemeente om te achterhalen of er een omgevingsvergunning nodig is. Er is geen vergunning nodig voor reguliere onderhoudswerkzaamheden waarbij materiaal, vormgeving, kleur, details en profilering niet worden gewijzigd.

Wil je monumentaal schilderwerk laten uitvoeren door een specialist? Pruis Schilderwerken heeft ruime ervaring in monumentaal schilderwerk. We kijken samen naar de beste technieken en welke verfsoort we gebruiken voor een langdurig en stralend resultaat. Wij zijn door Stichting Monumentenwacht Gelder opgenomen in het kwaliteitsregister Kennis & Kunde met de specialismen schilderwerk en beglazing.

Waarom Pruisschilderwerken voor

Monumentaal schilderwerk

De 5 voordelen om uw monumentaal pand te laten schilderen door Pruis Schilderwerken:

- U ontvangt gratis een vrijblijvende offerte op maat
- U heeft 1 contactpersoon vanaf de offerte tot oplevering
- Gediplomeerde en vakkundige schilders uit uw buurt schilderen uw woning
- Wij gebruiken alleen goede en duurzame materialen
- Ontevreden over het schilderwerk? Wij werken het kosteloos bij

Schilderwerk monumentale panden

Wat kunt u verwachten bij schilderwerk monumentale panden? Wij zetten het voor u op een rijtje:- Ambachtelijk vakwerk
- Duidelijke werkwijze
- Heldere offertes
- Duidelijke afspraken
- Controle over de kosten
- Uitstekende garantie

Graag geven wij u indruk van onze werkzaamheden, projecten en referenties. Op onze projecten laten wij zien waar wij toe in staat zijn. Het is altijd mogelijk om eens een kijkje te komen nemen bij onze projecten. Als u ons dit van te voren laat weten, bent u meer dan welkom. Op onze Linkedin pagina en Facebook pagina treft u ook met regelmaat een update van onze projecten aan.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het schilderwerk van uw monumentaal pand te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.

    Heeft u een vraag?

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Pruis Schilderwerken.

     

    Offerte aanvragen