Schilder Almere

Zoekt u een schilder in Almere? Wij, Pruis Schilderwerken vinden het heel mooi om schilderwerk en timmerwerk in Almere uit te voeren. Diverse medewerkers wonen in Almere en kennen de plaats als hun broekzak.
Het buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning. Niet alleen knapt uw huis hier van op, maar het beschermt ook tegen weersinvloeden. Om uw woning goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan schilderbeurt toe is. Als u het onderhoud te lang uitstelt kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw huis!

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat in uw woning plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Het schilderwerk heeft een beschermende functie voor uw woning. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw woning beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Als het binnenschilderwerk in goede conditie is heeft dit een goede aanvullende functie voor het behoud van het buitenschilderwerk. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Bij het koken en douchen ontstaat waterdamp. Maar dit komt ook van condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal en kunt u langer genieten van uw woning en inventaris. Het binnenschilderwerk heeft een naast een beschermende functie ook een belangrijke decorerende functie. Met de juiste verf creëert u onder andere een fijne sfeer in uw woning.
Met de juiste wandafwerking zorgt u er voor dat uw woning er weer als nieuw uitziet. U kunt bij de wandafwerking van uw woning kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen van behangwerk tot stukwerk. U kunt kiezen uit een afwerking zonder enig reliëf voor een strakke, moderne look, of juist stukwerk leveren met reliëf, korrels of een design. Zo krijgen uw muren en wanden een moderne en strakke uitstraling.

Particulieren, bedrijven en Vereniging van Eigenaren in Almere maken gebruik van het meerjarenonderhoudsplan. Op deze manier is de kwaliteit van het onderhoud voor een lange tijd gewaarborgd. Tevens zijn vooraf alle kosten inzichtelijk en komen er geen verrassingen.

In Almere kan Pruis Schilderwerken het volgende voor u betekenen:

 • Buitenschilderwerk
 • Binnenschilderwerk
 • Wandafwerking
 • Behangwerkzaamheden
 • Houtrot renovatie
 • Timmerwerkzaamheden
 • Glasservice
 • Energie besparing met isolatieglas

De 5 voordelen om uw woning te laten schilderen door Pruis Schilderwerken

 1. U ontvangt gratis een vrijblijvende offerte op maat
 2. U heeft 1 contactpersoon vanaf de offerte tot oplevering
 3. Gediplomeerde en vakkundige schilders uit uw buurt schilderen uw woning
 4. Wij gebruiken alleen goede en duurzame materialen
 5. Ontevreden over het schilderwerk? Wij werken het kosteloos bij

Wat kunt u verwachten?

 • Ambachtelijk vakwerk
 • Duidelijke werkwijze
 • Heldere offertes
 • Duidelijke afspraken
 • Controle over de kosten
 • Uitstekende garantie

Schilder Almere

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het onderhoud van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.