Schilder Wezep

Pruis Schilderwerken voor:

Schilder Wezep

Een schilder in Wezep heeft u zojuist gevonden. Pruis schilderwerken voert al jarenlang schilderwerk en timmerwerk uit in Wezep. Wij kennen de plaats als onze broekzak en veel van onze medewerkers zijn geboren, getogen en wonen in Wezep. Daarnaast zijn we ook betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven in Wezep waarbij wij ondersteunen. Naast schilderwerk en timmerwerk verzorgen wij ook glasservice in Wezep.

Hoe werkt het

Schilder Wezep

Uw bedrijfspand is erg belangrijk voor u. Het is de plek waar u een groot deel van uw werkzaamheden doorbrengt. Daarom mag het er mooi uitzien, van binnen en van buiten. Met buitenschilderwerk en binnenschilderwerk geeft u uw pand een prachtige uitstraling. Niet alleen knapt uw pand ervan op, het beschermt ook tegen weersinvloeden en vochtproblemen in het bedrijfspand.Wij raden u aan om elke vijf jaar het onderhoudsschilderwerk van uw bedrijfspand in Wezep te laten beoordelen. Ziet u beschadigingen, blaasjes, loszittende verf of houtrot? Dan is uw pand aan een schilderbeurt toe. Wacht daar niet te lang mee, want de kosten zullen snel oplopen. Onze schilder in Wezep staat voor u klaar.

Buitenschilderwerk beschermt uw bedrijfspand tegen wind, regen, vorst, sneeuw en hitte. Alle weersinvloeden hebben zo hun effecten op uw pand. Het buitenschilderwerk vormt dan een belangrijke beschermlaag. Maar ook binnenschilderwerk beschermt uw pand. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw bedrijfspand beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er in een pand aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Dit komt mede door condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal. Daarnaast heeft binnenschilderwerk ook een decorerende functie. U creëert sfeer en warmte met een kleur op de muur. Het schilderen van kozijnen, plafonds, vloeren en trappen valt ook onder binnenschilderwerk.

Heeft u ruitschade? Ook dan staan we in Wezep voor u klaar. Onze glasservice is 24 uur per dag bereikbaar. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is.

Wilt u regelmatig gebruikmaken van een schilder in Wezep? Dan is ons meerjarenonderhoudsplan (MJOP) interessant voor u. Bedrijven, Vereniging van Eigenaren en Kerken in Wezep maken gebruik van het Pruis meerjarenonderhoudsplan. Op deze manier is de kwaliteit van het onderhoud voor een lange tijd gewaarborgd. Fijn voor u is dat we de kosten altijd vooraf met u doornemen. Zo weet u altijd wat we gaan doen en wat het gaat kosten. Wel zo prettig.

    Heeft u een vraag?

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Pruis Schilderwerken.

    Offerte aanvragen