Schildersbedrijf Dronten

Pruis Schilderwerken

Schildersbedrijf Dronten

Schildersbedrijf in Dronten inschakelen? Pruis Schilderwerken staat voor u klaar! Met jarenlange ervaring in het uitvoeren van schilderwerk en timmerwerk in Dronten kunnen wij u goed van dienst zijn. Laat uw bedrijfspand opknappen en bescherm het tegen weersinvloeden door buitenschilderwerk door ons uit te laten voeren. Het is verstanding om elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw bedrijfspand te beoordelen voor goed onderhoud. Ziet u beschadigingen, loszittende verf, houtrot of blaasjes? Dat heeft uw bedrijfspand een schilderbeurt nodig. Wanneer u dit onderhoud te lang uitstelt, kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Daarnaast is schilderwerk belangrijk voor de waarde van uw pand, omdat het zorgt voor een mooie en frisse uitstraling.

Hoe werkt het

Schildersbedrijf Dronten

Vergeet ook het binnenschilderwerk niet. Wij schilderen muren, plafonds, kozijnen, vloeren en trappen. Binnenschilderwerk geeft een fijne sfeer in uw bedrijfspand en heeft een decorerende functie. En net als buitenschilderwerk beschermt binnenschilderwerk uw bedrijfspand. De verf en kit aan de binnenzijde van uw bedrijfspand beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. In een pand is vocht aanwezig en dat heeft invloed op de muren en inventaris. Condens bij koude ramen en muren en de verwarming hebben invloed. Wij maken gebruik van een beschermende verflaag zodat de damp niet in het materiaal trekt.

Heeft u ruitschade in uw bedrijfspand in Dronten? Dan wilt u snel geholpen worden. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is.

Diverse medewerkers zijn bekend in Dronten en kennen de plaats als hun broekzak.

Bedrijven en Vereniging van Eigenaren in Dronten maken gebruik van het Pruis meerjarenonderhoudsplan. Op deze manier is de kwaliteit van het onderhoud voor een lange tijd gewaarborgd. Tevens zijn vooraf alle kosten inzichtelijk en komt u niet voor verrassingen te staan.

    Heeft u een vraag?

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Pruis Schilderwerken.

    Offerte aanvragen