Schilderwerk Elburg

Pruis Schilderwerken

Schilderwerk Elburg

Zoekt u een zakelijke schilder in Elburg? Wij, Pruis Schilderwerken zijn sinds 1930 gevestigd in Elburg en hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van schilderwerk en timmerwerk. Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw bedrijfspand. Niet alleen knapt uw pand hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Om uw woning goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw bedrijfspand te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw bedrijfspand aan schilderbeurt toe is. Als u het onderhoud te lang uitstelt kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw bedrijfspand!

Hoe werkt het

Schilderwerk Elburg

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Het binnenschilderwerk heeft een belangrijke decorerende functie. Hiermee creëert u onder andere een fijne sfeer in uw bedrijfspand. Ook heeft het een beschermende functie voor uw bedrijfspand. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw bedrijfspand beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er in een pand aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Dit komt mede door condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.

Bij een ruitschade in uw bedrijfspand wilt u snel geholpen worden. Onze glasservice is in Elburg 24 uur per dag bereikbaar. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is.

Veel van onze medewerkers zijn geboren, getogen en wonen in Elburg en kennen de plaats als hun broekzak. Ook ondersteunen wij diverse maatschappelijke initiatieven in Elburg.

Bedrijven, Vereniging van Eigenaren en Kerken in Elburg maken gebruik van het Pruis meerjarenonderhoudsplan. Op deze manier is de kwaliteit van het onderhoud voor een lange tijd gewaarborgd. Tevens zijn vooraf alle kosten inzichtelijk en komen er geen verrassingen.

    Heeft u een vraag?

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Pruis Schilderwerken.

    Offerte aanvragen