Schilderwerk ’t Harde

Schilderwerk ’t Harde

Zoekt u een schilder in ’t Harde? Wij, Pruis Schilderwerken hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van schilderwerk en timmerwerk in ’t Harde. Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning. Niet alleen knapt uw huis hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Om uw woning goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan schilderbeurt toe is. Als u het onderhoud te lang uitstelt kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw huis!

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Het binnenschilderwerk heeft een belangrijke decorerende functie. Hiermee creëert u onder andere een fijne sfeer in uw woning. Ook heeft het een beschermende functie voor uw woning. Het is voor het buitenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw woning beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Bij het koken en douchen ontstaat waterdamp. Maar dit komt ook van condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.

Bij een ruitschade in uw woning wilt u snel geholpen worden. Onze glasservice is in ’t Harde 24 uur per dag bereikbaar. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is.

Diverse medewerkers zijn geboren, getogen en wonen in ’t Harde en kennen de plaats als hun broekzak.

Particulieren, bedrijven en Vereniging van Eigenaren in ’t Harde maken gebruik van het Pruis meerjarenonderhoudsplan. Op deze manier is de kwaliteit van het onderhoud voor een lange tijd gewaarborgd. Tevens zijn vooraf alle kosten inzichtelijk en komen er geen verrassingen.

In ’t Harde kan Pruis Schilderwerken het volgende voor u betekenen:

– Buitenschilderwerk
– Binnenschilderwerk
– Wandafwerking
– Behangwerkzaamheden
– Houtrot renovatie
– Timmerwerkzaamheden
– Glasservice 24/7
– Energie besparing met isolatieglas

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen het onderhoud van uw woning te beoordelen. Uw wensen en ons advies verwerken wij voor u in een gratis en vrijblijvende offerte. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen